Home ISTRA Nogomet Pazinjani goropadni protiv Buja

Pazinjani goropadni protiv Buja

SHARE

Dok su županijski ligaši igrali svoje kup susrete, Pazinka i Buje iskoristili su prigodu za svoj posljednji pripremni susret prije početka natjecanja koje starta sljedeći vikend.

Nakon nekoliko utakmica u kojima su se Pazinjani tražili danas su konačno odigrali od prve minute angažirano, atraktivno i što je najvažnije za njih konkretno.

Nakon asistencije Krajcara, Maružin dovodi Pazinku u vodstvo već u petoj minuti, a desetak minuta kasnije Krajcar ima prigodu povećati vodstvo iz kaznenog udarca, no šutirao je loše prizemno pa je Milanović obranio.

Pokušali su se Buježi vratiti nakon dobrog slobodnog udarca Šoškića, no iz rašlji skida njegov pokušaj Denić. U 36. minuti Babić se našao u odličnoj prigodi, no bio je neprecizan, a četiri minute nakon toga isti igrač odlično je opalio sa 16 metara no Milanović je na mjestu.

U nastavku Ivetac dolazi u stopostotnu prigodu, ali Milanović je opet siguran. Dvadeset minuta prije kraja kontranapad Pazinke završio je Maružin sa preciznom asistencijom za Križanca koji poentira za 2:0. Samo dvije minute nakon toga solo prodor ostvario je Videkić i poentirao za 3:0 a samo tri minute nakon toga sijedi centaršut Krajcara, a Matko Videkić postavlja konačan rezultat utakmice.


PAZIN – Igralište NK Pazinka – PRIPREMNA OGLEDNA UTAKMICA – Sudac: Sandi Orbanić (Žminj)

PAZINKA – BUJE 4:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Maružin 5′, 2:0 Križanac 70′, 3:0 Videkić 72′, 4:0 Videkić 75′

PAZINKA: Denić, Žgomba D., Matika, Rojnić, Pavat E., Tanković, Rabar, Babić, Ivetac, Maružin, Krajcar

Još su igrali: Mendiković, Križanac, Mogorović, Peršić, Videkić, Pinčan, Viana da Silva, Souza Leite

Trener: Elvis Brajković

BUJE: Milanović, Maslić, Prodan, Bučić, Fakin, Manić, Acquavita, Miličević, Stritar, Šoškić Enis, Krizmanić

još su igrali: Radošić, Damijanić, Marčić, Bašić, Bartolić, Peroša, Ibrahimović, Šoškić Elvedin, Baf, Stević

Trener: Dalibor Višković