Home Nogomet Treća HNL Zapad Pejanović mijenja sredinu, zainteresirani će vjerojatno biti i istarski trećeligaši

Pejanović mijenja sredinu, zainteresirani će vjerojatno biti i istarski trećeligaši

SHARE
Antonio Pejanović (FOTO: SportCom)

Novosti stižu iz drugoligaške Opatije, i to one koje posebno mogu zanimati istarske klubove, posebice trećeligaše. Naime, Antonio Pejanović nije u kadru Opatije za susret protiv Dugopolja te će u narednom zimskom prijelaznom roku tražiti novi klub.

Najbliža opcija je Rudar Trans Euro, međutim, Labinjanima nemaju potrebe za novim napadačem pa će Pejanović teško putevima Tonija Rudana. Jako zainteresirani sigurno bi bili Buježi koji imaju treći najslabiji napad u ligi te Pazinjani koji su zbog Elvisa Brajkovića i najbliži tome da dovedu opasnog napadača.

Podsjetimo, Pazinku na visokoj poziciji na ljestvici drži fantastična obrana, dok 14 zabijenih pogodaka nije previše. Zbog toga, Brajković bi sigurno volio u svom kadru vidjeti Pejanovića. No, pitanje je ima li ga smisla dovoditi, obzirom na ambicije Pazinjana.

Za kraj, spomenimo da je 30-godišnji Antonio Pejanović dijete Krka, a da je u karijeri još igrao samo za Pomorac 1921 iz Kostrene i Opatiju. Upravo su, uz istarske klubove, Krk i Pomorac 1921 najveći favoriti za dovođenje iskusnog napadača.