Home Nogomet Druga ŽNL Istra Ne nazire se kraj pobjedama momčadi sa Šagarele

Ne nazire se kraj pobjedama momčadi sa Šagarele

SHARE

Kada snage odmjere lider i “fenjeraš”, onda najčešće rezultat bude onakav kakav bi u skladu sa očekivanjima i trebao biti. Momčad Arne Peruški je jednostavno, za sada, nezaustavljiva.

Iako “fenjeraši”, momci iz Brtonigle pokazali su i dobar nogomet danas, no kada igraš protiv toliko samopouzdane momčadi, malo ti to vrijedi. Prvi dio susreta nije donio nikakvih posebnih uzbuđenja, no u nastavku ih nije nedostajalo.

Današnji kapetan lidera, Nikola Mišić, pretrčao je zadnju liniju gostujuće obrane i u 55. minuti doveo Peruške u vodstvo. Momci iz Brtonigle se ne predaju olako, pa se Vračić u 66. minuti najbolje snalazi na 8 metara od domaćeg gola i lobuje Vujicu te vraća stvari na početak.

Najstroža kazna za domaćina dosuđena je u 77. minuti, a Danijel Barlian precizan je za novo vodstvo domaćina. I kada su gosti u samoj završnici pritisli lidera i tražili put ka izjednačenju, kontranapad Peruški povukao je Patrik Repinac, nanizao nekoliko igrača na putu prema golu Ivkića i stavio točku na “i” današnje predstave.

KRNICA – Igralište Dolac – 2. ŽNL – 8. kolo – SUDAC: Dragan Kukić (Pula), POMOĆNICI: Dalibor Šekuljica (Pula) i Arnel Bešić (Pula)

ARNE PERUŠKI – BRTONIGLA NOVA VAS 3:1 (0:0)

Žuti kartoni: Kapular, Vračić (Brtonigla Nova Vas)

Strijelci: 1:0 Mišić 55′, 1:1 Vračić 66′, 2:1 Barlian 77′ (11 m), 3:1 Repinac 88′

ARNE PERUŠKI: Vujica, Pujić, Peruško M., Zupanc, Crneković, Gašić, Marcan (46. Kalac), Barlian, Mišić (87. Peruško A.), Osmanović (90. Percan), Tahirović (63. Repinac)

Trener: Adriano Belli

BRTONIGLA NOVA VAS: Ivkić, Dagostini (67. Ružić), Uzelac, Kovačić, Jurić, Gabelić (83. Beliga), Čavarović, Savatović, Rauch, Kapular, Martinović (55. Vračić)

Trener: Bojan Barić