Home Nogomet Druga ŽNL Istra Pet je pogodaka bilo nužno Kanfanarcima za trobod protiv Brtonigle Nove Vasi

Pet je pogodaka bilo nužno Kanfanarcima za trobod protiv Brtonigle Nove Vasi

Golijadi su  danas u Kanfanaru nazočili sretnici koji su se odlučili posjetiti ogled Kanfanara i Brtonigle Nove Vasi. Domaća momčad triput je ispuštala prednost, ali je svakom novom minutom sve snažnije davala do znanja da je danas interesira samo trobod.

Nakon što su u prvih dvadesetak minuta Nikola Bančić i Igor Galant doveli Kanfanarce u vodstvo od 2:0 činilo se da će priča teći kudikamo lakše. No, sve su na početak u samo deset minuta vratili Andreas Marjanović i Dino Šimac, a sa neodlučenim se rezultatom otišlo i na odmor.

U nastavku se golijada nastavila. Najprije je Aleks Galant doveo domaćina u vodstvo koje je poništio Lino Andro Gabelić, a nakon što je Bančić odveo Karlovićevu momčad na 4:3 ponovno se ukazao Gabelić i poentirao za izjednačenje.

No, deset minuta prije kraja susreta Ivan Modrušan koji je tek ušao u igru realizirao je najstrožu kaznu i odveo domaćine do vrijedne i zaslužene pobjede.


KANFANAR – Igralište Kanfanara – 2. ŽNL – 12. kolo – SUDAC: Edin Šehić (Pula), POMOĆNICI: Dušan Baf (Fažana) i Patrik Beniković (Pula)

KANFANAR – BRTONIGLA NOVA VAS 5:4 (2:2)

Žuti kartoni: Sošić, Bančić, Zaharija (Kanfanar), Ružić (Brtonigla Nova Vas)

Strijelci: 1:0 Bančić 18′, 2:0 Galant I. 23′, 2:1 Marijanović 30′, 2:2 Šimac 40′, 3:2 Galant A. 51′, 3:3 Gabelić 58′, 4:3 Bančić 73′, 4:4 Gabelić 77′, 5:4 Modrušan 80′ (11 m)

KANFANAR: Jurman, Turčinović, Živolić (46. Sošić), Erman, Antonić, Bančić (86. Zaharija), Galant A., Galant I. (90+2 Blašković), Zgrablić, Licul (16. Sošić), Stojanov (72. Modrušan)

Trener: Marino Karlović

BRTONIGLA NOVA VAS: Ivkić, Radešić, Marijanović, Ružić, Šimac (56. Visinski), Marković, Gabelić, Savatović, Mihalj, Čavarović, Đureš

Trener: Miroslav Brođanac


Previous articleMatej Vračić za potpuni preokret!
Next articleRK Poreč upisao petu uzastopnu pobjedu – pao je i Osijek