Home ISTRA Futsal PETAK, OD 20:00 | U grotlu Gospinog polja, Futsal Pula Stanoinvest može...

PETAK, OD 20:00 | U grotlu Gospinog polja, Futsal Pula Stanoinvest može doći do povijesnog uspjeha!

SHARE

Namjerno ovog puta nismo nikoga zvali za izjavu niti za išta slično. Pred igračima Futsal Pule Stanoinvest je povijesni susret, onaj u kojem mogu ostati zauvijek zapisanu povijesti futsala u Istri. Mnogi će reći da su već tamo, i to je realno istina, ali sada mogu postati momčad o kojoj će se pričati godinama.

„Nemoj nabijati pritisak“ – ima smisla ta rečenica, ali isto tako, povjerenje prema ovim momcima je toliko veliko da tko god je pogledao dvije ili tri njihove utakmice, jasno mu ja kako se ti igrači znaju nositi s pritiskom, kad su pravi.

Sutra je utakmica na rasporedu u 20:00 u dvorani Gospino Polje u Dubrovniku, koje je oduvijek bilo jedno od najtežih gostovanja u futsal svijetu. No, isto tako treba reći kako Square nedostaje vratar Lujo Jurišić te dva ponajbolja igrača, Marko Kuraja i Maro Đuraš.

Zbog toga, Puljani se imaju pravo nadati prolasku u finale, iako moraju biti svjesni kako ih čeka ‘paklenih’ 40 minuta. Na kraju, spomenimo i vjerojatno najveći pulski motiv – od ove godine oba finalista Prve HMNL ulaze u Futsal LP, što znači da bi sutrašnja pobjeda Futsal Puli Stanoinvest donijela europske utakmice.

Dečki, ništa osim – sretno!