Home ISTRA Atletika Petar Bratulić slavio na 23. Atletskoj utrci Grada Labina

Petar Bratulić slavio na 23. Atletskoj utrci Grada Labina

SHARE

U subotu je održana 23. po redu „Atletska utrka Grada Labina“. Na njoj je sudjelovalo 31 natjecatelj u dječjoj konkurenciji te još 77 u odrasloj utrci. Podsjetimo, dječja utrka bila je duljine 2,1 km, a „odrasla“ 8,4 km.

Kod djece, kod djevojčica do 13 godina najbrža je bila Elena Ban (AK Kvarner Rijeka), a na postolju s njom još su bile Kelly Tomanjik (AK Albona) i Silvija Žilić (AK Kvarner Rijeka). Kod dječaka u toj dobi najbrži je bio Luka Kljajić (DSR Uljanik), drugi je bio Liam Cabanillas Mileta (Orbizia) dok je na trećem mjestu završio Adrian Jakupović (Pula).

U kategoriji djevojaka do 15 godina Sandra Žilić (AK Kvarner) bila je prva ispred Ivane Grgurević (Pula) i Rebecce Files (Albona). Kod dječaka u tom godištu najbrži je bio Filip Mihalić iz Zagreba, a drugi je na cilj stigao Ethan Cabanillas Mileta dok je „bronca“ pripala Petru Grgureviću iz Pule.

Kad su u pitanju seniori, tu je Petar Bratulić iz zagrebačkog Agrama, a inače rođeni Supetarac, protutnjao do cilja za 28 minuta i osam sekundi, a drugi je bio Daniel Ivaničić iz AK Liburnija Rijeka s vremenom 29:12. Na treće mjesto plasirao se Luka Grgorinić iz TK Pula (31:37). Kod žena najbrža je bila Valentina Šćur s vremenom 36:52, a na žensko postolje plasirale su se još Vlasta Tibljaš (AK Kvarner Rijeka, 38:48) te Ana Brajković (39:06).