Home Boćanje Ostalo Petar Popović ostao predsjednik porečke Boćarske zajednice

Petar Popović ostao predsjednik porečke Boćarske zajednice

SHARE

Na nedavnoj izbornoj sjednici Skupštine Boćarske zajednice grada Poreča za predsjednika je izabran, po treći put zaredom Petar Popović član BK Mate Balota.

U Izvršni odbor zajednice osim predsjednika biti će: Vladimir Čuš (BK Špadići), Damir Popović (BK Montižana), Slavko Sinožić (BK Červara), Darko Milohanić (BK Veleniki), Valter Mates (BK Nova Vas) i predstavnik BK Istra Poreč, kojeg će klub naknadno odabrati. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Branko Šegon BK Musalež.

Na sjednici kao gost je prisustvovao Alfredo Mendiković predsjednik Sportske zajednice grada Poreča. Na kraju skupštine održalo se svečano proglašenje najboljih boćara Poreštini za 2019. godinu. Za najboljeg boćara Poreštine u kategoriji igrača koji igraju u Hrvatskoj ligi izabran je Nenad Tadić član BK Istra Poreč.

U kategoriji igrača koji igraju u županijskoj ligi  izabran je Damir Popović (BK Montižana). U kategoriji mladih boćara najboljim je proglašen Filip Popović (BK Montižana). Plakete najboljim boćarima uručio je predsjednik Petar Popović, koji im je čestitao na postignutim rezultatima.