Home Nogomet Druga ŽNL Istra “Petarda” Dajle za trenutnu poziciju broj dva

“Petarda” Dajle za trenutnu poziciju broj dva

SHARE

Dominacija Dajle danas je bila evidentna svih devedeset minuta. Ono zbog čega momci iz trenutno drugoplasirane momčadi najviše žale, je to što je kraj jeseni vrlo blizu. Hvatali su jedni druge, upoznavali jedni druge, a kada su se upoznali njihova je priča krenula.

Červar je kod prvog gola prebacio loptu za Tabara koji već u devetoj minuti dovodi domaćina u vodstvo. Nakon toga je Matošević iz slobodnog udarca ispod živog zida povisio na 2:0, a rezultat prvog poluvremena postavio je Červar.

U nastavku identično kao u prvome dijelu. Pogodili su još Najhart iz solo prodora kada je nanizao četvoricu-petoricu gostiju i sa desetak metara lijevom nogom poentirao, a domaćinima je pomogai i Janko autogolom, dok je počasni gol “fenjeraša” djelo Mitje Kanjira.


NOVIGRAD – Igralište Laco – 2. ŽNL – 12. kolo – SUDAC: Silvestar Bezelj (Pula), POMOĆNICI: Željko Bunčić (Poreč) i Saša Mikša (Pula)

DAJLA – VALBANDON 72′ 5:1 (3:0)

Žuti kartoni: Brčić (Dajla), Konić (Valbandon 72′)

Strijelci: 1:0 Tabar 9′, 2:0 Matošević 36, 3:0 Červar 40′, 4:0 Janko 60 (ag), 4:1 Kanjir 62′, 5:1 Najhart 71′

DAJLA: Čehić, Markotić (46. Brajković), Totić, Červar (82. Brčić De.), Najhart, Čuk (72. Brčić Da.), Ružić (61. Međimurec), Prpić. Matošević (75. Vorfi), Fabijančić, Tabar

Trener: Hrvoje Lončarević

VALBANDON 72′: Ćeskinović, Janko (62. Lovrić), Gržinić, Sertić, Konić, Rončević, Bestulić (75. Komljenović), Svećnjak (75. Marčeta), Moscarda, Rajković (46. Božić), Udovičić (46. Kanjir)

Trener: Zoran Rončević