Home ISTRA Nogomet Petorica talentiranih juniora priključena seniorskom pogonu Banjola

Petorica talentiranih juniora priključena seniorskom pogonu Banjola

SHARE

Dragan Tomić, najdugovječniji trener u jednom od županijskih prvoligaša okupio je svoju momčad 2. kolovoza i započeo pripreme za nove izazove. Osamnaestak igrača, (nedostajali su Matejčić i Deak), među kojima su bile i prinove pristigle iz Valbandona, Andrija Šnur i Matija Bagarić, te povratnik iz Austrije vratar Miralem Rešidović krenuli su u novu zajedničku priču sa ciljem identičnim kao i ranijih godina a to je voditi jednu od glavnih uloga u županijskom natjecanju prvoligaša.

Dvojica su igrača otišla iz kluba. Frane Jelenić svoju će karijeru nastaviti na Šaraji u Ližnjanu dok je Benjamin Golubić napustio Banjole i skrasio se u četvrtoligašu iz Medulina. Upravo će susjed iz Medulina biti prvi suparnik Banjolama u službenoj utakmici, onoj u prvom kolu Kupa NSŽI, koji je na rasporedu 21. kolovoza.

Inače, u klubu su ponosni na svoju omladinsku školu pa je pripreme sa prvom momčadi započelo i pet talentiranih juniora koji će se izboriti za status prvotimca kroz pripremni period. Radi se o Šabiću, Hrelji, Cukonu, Modrušanu i Humkiću koji su svoju kvalitetu već dokazali kroz juniorski nivo natjedanja.