Home ISTRA Borilački sportovi PH ZA VETERANE I PH U KATAMA | Vedranu Pizentiću zlato, Petru...

PH ZA VETERANE I PH U KATAMA | Vedranu Pizentiću zlato, Petru Basaniću bronca, Ippon dobio dva nova judo majstora

SHARE

U nedjelju, 04.03.2018. u Rijeci je održano Prvensto Hrvatske za veterane i Prvenstvo Hrvatske u katama. Ekipa judo kluba Ippon postigla je odličan rezultat i kući se vratila sa ukupno četiri medalje.

Na Prvenstvu Hrvatske za veterane su, nakon mjeseci priprema, nastupili Basanić Petar i Pizentić Vedran. Basanić je odradio ukupno četiri borbe i osvojio brončanu medalju u kategoriji – 100kg. Pizentić se borio u kategoriji -90kg i sa dvije pobjede osvojio fantastično prvo mjesto. Nakon veteranskog prvenstva, održano je Prvenstvo Hrvatske u katama i polaganje za majstorske pojaseve.

Eric Zahtila i Ricardo Bolterstein pristupili su ispitu za majstorski pojas 1. DAN, a istovremeno su konkurirali i kao natjecatelji na Prvenstvu u Nage No Kati. Jako su dobro odradili zadane forme i položili ispit pa je sada klub bogatiji za dva majstora juda. Povrh toga uspjeha, zauzeli su 3.mjesto na Prvenstvu Hrvatske. Vedran Pizentić je uspješno položio za majstorski pojas 3.DAN te je u paru sa Danijelom Pizentićem osvojio 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Kime No Kati.