Home ISTRA Futsal Plavi Put osvajač osmog Stranićevog memorijala

Plavi Put osvajač osmog Stranićevog memorijala

SHARE

Od četvrtka 30. srpnja do subote 01. kolovoza u Pazinu se igrao memorijalni turnir „Igor Iggy Stranić“. Bilo je to osmo izdanje tog memorijala, a sudjelovalo je čak 16 momčadi raspoređenih u četiri grupe.

Podsjetimo, zarada s ovog turnira je bila namijenjena pazinskoj udruzi koja okuplja roditelje s teškoćama u razvoju s područja cijele Istarske županije sa sjedištem u Pazinu. Udruga “Hoću-mogu”, među ostalim radi na veoma vrijednom projektu osamostavljivanja djece i adolescenata s teškoćama u razvoju pod nazivom “Samostalnost je naša budućnost”, kojim doprinose njihovoj deinstitucionalizaciji.

Završnica je donijela napete susreta, a treće mjesto osvojila je momčad Šijana Horti Garden pobijedivši na „penale“ Setum dok su se u finalu našli pazinski Plavi Put i labinski Harlem AutoOtpad Trumić.

Konačnih 2:1 ostavilo je najveći pehar u Pazinu, a pobjednicima su pripale i pojedinačne nagrade. Patrick Rabar bio je najbolji strijelac, Robert Kuzma najbolji golman, a David Dujanić proglašen je najboljim igračem.