Home Nogomet Druga ŽNL Istra Plominski županijski drugoligaš se ‘hrani’ unutarnjim rezervama

Plominski županijski drugoligaš se ‘hrani’ unutarnjim rezervama

SHARE

Nogometaši Plomina iza sebe imaju tešku polusezonu, ali u njoj su ostvarili vrlo dobar rezultat, kada se sve uzme u obzir. Petnaest osvojenih bodova zalog je za mirne pripreme kako bi na proljeće s još desetak bodova staloženo osigurali ostanak u ligi.

Jedno je sigurno, na proljeće će biti slabiji jer je odlazak, još u studenom, najavio Bojan Popović, kvalitetni veznjak iz Rijeke. Međutim, vratar Hušidić i Pribanić ostaju pa kadar neće pretrpjeti brojčane probleme.

S druge strane, unutarnje rezerve Plominjana su na zavidnoj razini. Naime, iskusni Nino Fabeta priključuje se treninzima, a radi se o osobi koja ima kvalitetu za viši rang, ali i taj klub ‘u venama’. Osim njega, treneru Zoran Kropfu osmijeh sigurno mami i činjenica da se s poslovnog angažmana u Kini vraća ponajbolji topnik kojeg je Plomin imao posljednjih godina, Branko Babić.

Na ulaznim transferima se još uvijek radi, dogovoren je zasad samo Etore Ružić iz potpićanskog županijskog prvoligaša, a trener Kropf je zakazao početak priprema prvog dana veljače. Sve u svemu, plominski brod u svom zaljevu mirno čeka nastavak prvenstva.