Home Nogomet HNK Rijeka PO POVIJESNO FINALE | “Igrači su to zaslužili, to je jedan vid...

PO POVIJESNO FINALE | “Igrači su to zaslužili, to je jedan vid nagrade za cijelu sezonu!”

SHARE

Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, između Istre 1961 i Rijeke. Utakmica je na rasporedu 14. travnja s početkom u 18 sati na stadionu Aldo Drosina.

Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Danijel Jumić i igrač Josip Šutalo. „Pred nama je polufinale Kupa! Igrači su to zaslužili, to je jedan vid nagrade za cijelu sezonu. Nije bilo lako doći do polufinala, očekuje nas kvalitetan protivnik i sigurno zahtjevna utakmica, za koju ćemo napraviti sve da budemo spremni i prođemo u finale“, kaže trener Danijel Jumić.

„Mi smo svjesni njihove kvalitete, ali isto tako mislim da su i oni svjesni koliko smo mi kvalitetni, što smo i pokazali kroz naše igre. Protiv njih smo i na Rujevici pokazali da se možemo nositi s njima, tako da jedna je utakmica i idemo na sve, idemo na pobjedu“, poručuje Josip Šutalo!

Susret koji se izravno prenosi na HNTV-u od 18 sati sutra sudi Splićanin Duje Strukan, dok će mu Šibenčanin Goran Perica i Splićanin Hrvoje Radić pomagati sa zastavicama u rukama. Dario Kulušić, također iz Šibenika je četvrti sudac, a VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba. Delegat je Ante Podnar iz Gospića.