SHARE

Sve bolje i bolje izgleda Valdebek u posljednje vrijeme. Vanja Ruba danas je postigao dva pogotka kao i David Cerin i trasirali su put momčadi iz pulskog predgrađa do bodova. Pohvale idu i Marinu Katoviću koji je danas stao na gol obzirom da s vratarom u momčadi Valdebeka i nadalje imaju problem.

Već na samom startu utakmice Ruba je pobjegao i lagano poentirao za vodstvo domaćina, da bi u 20. minutu Prnjak dobio loptu na 20 metara iskosa i krenuo šesnaesterac. Prošao je prvog suparnika, a drugi ga je sapleo i sudac Baf opravdano dosuđuje najstrožu kaznu koju Katović Ante pretvara u 2:0.

Na 3:0 povisio je Cerin, koji je, dojma smo, htio uputiti centaršut no lopta je prešla preko noge i okončala u mreži. U nastavku, odmah na početku nakon duplog pasa Prnjaka i Cerina uposlen je Milošević koji pogađa i iskupljuje se za promašeni jedanaesterac kod rezultata 1:0.

Nakon toga Milošević se pretvara u asistenta kada poslužuje Cerina koji pogađa za 5:0, a točku na “i” raspucane momčadi Valdebeka stavio je Vanja Ruba koji je odbijenu loptu od vratara nakon pokušaja Prnjaka sa tridesetak metara pospremio u prazan gol.


PULA – Stadion Aldo Drosina – umjetna trava – 3. ŽNL JUG – 20. kolo – SUDAC: Dušan Baf (Fažana)

VALDEBEK – ŠIŠAN 6:0 (3:0)

Žuti kartoni: Tuzlić, Schmidt (Šišan)

Crveni kartoni: Mitrović (Valdebek) – 40′, Komšić (Šišan) – 80′

Strijelci: 1:0 Ruba 9′, 2:0 Katović 28′, 3:0 Cerin 37′, 4:0 Milošević 47′, 5:0 Cerin 62′, 6:0 Ruba 88′

VALDEBEK: Katović, Žunić, Damjanić, Radola, Prnjak, Ruba, Macan, Milošević, Mitrović, Katović, Mujkić

još su igrali: Cerin, Karić, Lovrić

Trener: Đenaro Lanča

ŠIŠAN: Ukota, Jelić, Komšić, Tuzlić, Schmidt, Zlojić, Jusić, Tromba, Tonello, Komšić, Eci

još je igrao: Višković

Trener: Danijel Japundžić