Home Nogomet Prijateljske Pobjede Rovinja i Pazinke

Pobjede Rovinja i Pazinke

SHARE

Subota je donijela i pobjede dva trećeligaša. Rovinj je na svojoj Valbruni pobijedio Uljanik 2:1, a Pazinka je nakon vodstva županijskog prvoligaša iz Svetvinčenta istim rezultatom, uspjela preokrenuti i pobijediti s 5:2.

„U današnjem srazu protiv Uljanika, rovinjska je momčad bila dominantnija u svim segmentima nogometne igre, no dobru igru u prvom dijelu kapitalizirali su domaćini ipak tek u desetoj minuti nastavka kroz pogodak najiskusnijeg i najstarijeg aktera utakmice, Nevena Špiranca koji je nakon izrađenog napada primirio jednu loptu na vrhu šesnaesterca te poentirao kraj nemoćnog Kraljevića.

Točku na i stavio je eurogolom osam minuta prije kraja Andrea Ottochian prekrasnim udarcem sa dvadeset metara pogodivši same rašlje Ćorićevog gola. Do kraja su gosti nakon slobodnog udarca smanjili pogotkom Mofardina koji je bio najviši u skoku u buketu igrača i poentirao kraj nemoćnog Paulinića“, stoji na web stranici Rovinježa.

Momčad Danijela Obrovca i Saše Lukmana pružila je snažan otpor Pazinjanima koji su na kraju ipak uspjeli upisati visoku pobjedu. Strijelci za trećeligaša Mirka Matike bili su Marko Lepinjica (2), Nikola Ivetac, Patrik Rabar i Andrea Maružin.