Home Rukomet Prva HŽRL POČELE PRIPREME ŽRK UMAG | Bombarderka iz Dugog Sela najveće pojačanje za...

POČELE PRIPREME ŽRK UMAG | Bombarderka iz Dugog Sela najveće pojačanje za sljedeću sezonu

Andrea Pavković

Umaški portal Pressum donio je danas vijest o promjenama u Ženskom rukometnom klubu Umag. Novi je trener Jakša Boglić, a momčad je uvelike promijenjena obzirom na odlaske i dolaske.

U odnosu na prošlu sezonu, nedostajati će Laura Alessio, Ivana Kovač, Iris Pratljačić i Julijana Žuliček, a moguće i Tihana Bunić te Nikolina Nushi. Razlozi su različiti, od školovanja do prelaska u sudačke vode.

Još uvijek se čeka odgovor Danice Delić, dosadašnje vratarice kluba koja početkom rujna doznaje treba li ostati na fakultetu ili se može vratiti u Umag. Zbog toga, klub je vratio dvije neaktivne bivše golmanice, Nataliju Lakić i Prisku Lukin.

U klub je pristigla i Lena Ljubić, 20-godišnje lijevo krilo iz koprivničke Podravke Vegete. No, najveće pojačanje trebala bi biti “bombarderka” iz Dugog Sela, Andrea Pavković, koja je svoj klub 2017. odvela i do trećeg mjesta u Kupu Hrvatske, a u Prvoj HŽRL već nekoliko godina drži prosjek golova iznad četiri.

ŽRK Umag je prvo kolo slobodan jer je Pitomača odustala od prvenstva, a onda im slijedi putovanje u Čakovec na “megdan” Zrinskom da bi se domaćim navijačima Umažanke predstavile 06. listopada kada stiže Trešnjevka.


PRVA HŽRL – 1. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2703″]

PRVA HŽRL – LJESTVICA

[jsStandings id =”33390″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

PRVA HŽRL – 2. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2704″]