Home Podcast Učka PODCAST UČKA #67 Liridon Zena: „Na poziv iz Labina na početku nisam...

PODCAST UČKA #67 Liridon Zena: „Na poziv iz Labina na početku nisam baš obraćao pažnju, a danas uživam!“  

U 67. izdanju Podcasta Učka gost nam je bio Liridon Zena, vratar RK Rudar Adria Oil i kosovske reprezentacije, čija je karijera dobar pokazatelj kako se rad, trud i disciplina najčešće isplati. Danas je Zena itekako priznati vratar u Hrvatskoj, a već je lagano ušao i u trenerski svijet.

Pričali smo o rukometnim počecima, pa rukometu i okolnostima u Crikvenici, o razlikama između Premijer HMRL i Prve HRL Jug, o kosovskoj rukometnoj reprezentaciji – o tome i mnogo čemu drugom pričali smo na početku 67. Podcasta Učka.

„Sjećam se kao danas, poslije treninga me zove predsjednik rukometnog saveza Kosova, gdje ja to automatski prihvaćam. Mislio sam da je to san. Bilo je to prije dvije godine kad sam bio golman Prve HRL Jug, kad me vodio Valter Matošević…“, kaže Liridon o prvom pozivu za reprezentaciju, a onda nam je i opisao rodni grad.

Prošli smo i trenere s kojima je radio u karijeri, a onda se dotaknuli i epizode u Dramlju pa „natjerali“ gosta da ponudi nekoliko odgovora na pitanja koja su kretala sa prefiksom „naj“. Prije pitanja gledatelja pričali smo o aktualnoj sezoni i RK Rudar Adria Oil.