Home Podcast Učka PODCAST UČKA #68 – I Stevo Dabić: “U Puli su na 500...

PODCAST UČKA #68 – I Stevo Dabić: “U Puli su na 500 metara zračne linije četiri kluba. To ne vodi ničemu!”

Stevo Dabić je bio gost 68. izdanja Podcasta Učka. Očekivali smo da će razgovor teći ‘kao rijeka’, ali nismo ga uspjeli držati u okviru 45 minuta, pa će ovog puta Dabićevo gostovanje izaći u dva dijela. Premijera prvog je u petak, 12. studenog 2021. godine, od 9:00 sati.

„Ogromna razlika, u voljnom momentu, statusu i standardu“, rekao je Dabić na početku razgovora, na temu djece, odnosno o tome jesu li se promijenila u odnosu na nekad. Pričali smo i o dugoj trenerskoj karijeri, ali i o Dabiću bolnoj točki pulskog nogometa – Valkane.

„Velika tuga i bol me obuzmu kad moram proći onuda jer sve lijepo što sam stvorio u nogometu, stvorio sam ‘gore’“, rekao je Dabić u emotivnom izlaganju. O prepoznavanju kvaliteta mladih nogometaša, o manjku reprezentativaca iz Istre, o Istri 1961, ali i o pokušaju suradnje, pričali smo nakon ‘zagrijavanja’ i uvoda u 68. Podcast Učka.

„Kad smo i dobili nešto, bila je to polu rasparana oprema, koja ničemu ne vodi, a recimo, nijednu loptu nismo dobili. Nikad nismo sjeli za stol. Ali, ni na nivou grada, i stvorili hijerarhiju. U 500 metara zračne linije imamo četiri kluba, to ne vodi ničemu.“, kaže Dabić.

Previous articleNAJAVLJENA OVOGODIŠNJA ULICA | Od 12. do 26. prosinca 2021. godine u Puli novi futsal spektakl
Next articleKozala stiže u Labin, Štucin: “Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru!”