SHARE

Gost 71. izdanja Podcasta Učka bio je Dragan Tomić, istarski “Arsene Wenger” čiji dugogodišnji staž u Banjolama stoji kao dokaz kvalitete rada i konstante. Nakon jesenskog naslova stigao je u naš studio i bio iznenađujuće elokventan.

Naravno, nije to od nas lijepo reći, ali predrasudu smo imali zbog toga što se rijetko pojavljuje u medijima pa se stječe krivi dojam. Krenulo je s igračkom karijerom, a onda smo nastavljali s pričama iz trenerskog svijeta.

Za trenera neuobičajeno realan bio je kad je u pitanju jesenska sezona Banjola: „Sigurno je da nismo igrali ovoliko dobro kakvi su rezultati. Ali, dečki su izvukli neke utakmice u kojima smo imali problema i zbog toga su zasluženo na vrhu“, rekao je Tomić, između ostalog, u današnjem Podcastu Učka.

Opisao je zbog čega je možda obrana bila toliko dobra da su primili samo šest pogodaka, a pričali smo i najboljim igračima koje je trenirao, najnervoznijim, najpozitivnijim, pa i o najvećim talentima, iako je jasno kako smo ga tu stavili u nezahvalnu poziciju jer se teško sjetiti svih koji su prodefilirali Banjolama u proteklom desetljeću.

Za kraj, bilo je nekoliko neugodnijih pitanja gledatelja, ali i lijepi broj iskrenih pohvala na račun trenera Tomića. Premijera 71. Podcasta Učka s Draganom Tomićem je večeras, 18. prosinca, u 18:00 sati.