Home Podcast Učka PODCAST UČKA #75 – II Darko Raić Sudar: “Vrijeme na onom semaforu...

PODCAST UČKA #75 – II Darko Raić Sudar: “Vrijeme na onom semaforu u Varaždinu – kao da je stajalo…”

Darko Raić Sudar, bivši nogometaš s više od 240 HNL nastupa te povijesno važan trener za pulskog prvoligaša, bio je gost 75. Podcasta Učka. Ovog puta fokusirali smo se na te dvije njegove uloge koje su pomalo u sjeni ove koju trenutno obnaša – predsjednika NSŽI-a. Donosimo Vam danas drugi dio ovog podcasta.

U drugom dijelu pričali smo o Puli, nogometu u tom gradu, konstantnoj borbi i čini se, većem broju neuspjeha nego uspjeha. „Zašto u Istri ne može biti jedan iznadprosječan prvoligaš“, kaže Darko Raić Sudar da ga to često pitaju.

„U Jugoslaviji je bilo jako teško napraviti iskorak, bilo je ulazaka u tu drugu ligu, ali uvijek su bile problem financije. Nije se nikad napravila nekakva konstrukcija. Ja znam kako je to bilo u Vinkovcima…“, počeo je Raić Sudar pa objasnio kako to rade ozbiljni politički lideri.

I on je spomenuo Mile Petkovića, kao i još neki prije njega u Podcastu Učka, ali Raić Sudar dodao je još neka imena. Stigli smo i do one sezone. Dovoljno je reći, one. One o kojoj se može snimiti film. I baš je ona bila posebno emotivna, a gost 75. Podcasta Učka mogao je o njoj pričati danima. Dogovorili smo još pokoje snimanje, jer je ostalo puno toga neizrečenog.

Premijera prvog dijela 75. Podcasta Učka je danas, 26. veljače, od 11 sati.

Previous articleNarednog tjedna u Fažani i Pazinu radni sastanci klubova za južnu i središnju Istru
Next articleLabudice u Karlovcu bez većih problema