Home Podcast Učka PODCAST UČKA | Ovog tjedna digitalno smo s jednim od najtalentiranijih nogometnih...

PODCAST UČKA | Ovog tjedna digitalno smo s jednim od najtalentiranijih nogometnih trenera u državi!

SHARE

Vrijeme je za novi Podcast Učka. Ovog tjedna odraditi ćemo 37. izdanje, a gost će biti hit nogometni trener diljem Hrvatske, Perica Vidak. Točnije, možda je „hit“ uvreda, jer on traje već neko vrijeme, a čim ga „proguglate“, odmah ćete vidjeti kako pišu o tom mladom, ali očito sjajnom treneru. Jedan od najtalentiranijih mladih trenera danas u Hrvatskoj, to nije ni upitno.

„Nije otišao daleko, u samo nekoliko kilometara udaljeni zagrebački kvart, ali u Kurilovcu je postavio standarde koje će u budućnosti biti teško pratiti, ostvario rezultate koje će biti teško ponavljati“, piše o njemu City portal, odnosno o njegovu preuzimanju Lučkog, ambicioznog trećeligaša, ostavivši „svoj“ Kurilovec na drugom mjestu Treće HNL Središte.

Naravno, podcast će biti odrađen digitalnim putem, a teme se nameću – rad s mladima, trećeligaško okruženje, trenerski put i poziv, ali i općenito nogometu u Hrvatskoj – što je odlično, što možda razmišljati promijeniti.

Kao i svaki put, tako i sada, pitanja mogu postaviti i gledatelji, a jedino pravilo koje postoji je da budu kulturna. Pitanja se mogu slati do utorka, 12. siječnja, u 23:59.

U nastavku možete postaviti pitanja...

Ime/Nadimak
Postavite pitanja Perici Vidaku...