Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Podršku Uljaniku pružila i fažanska Mladost: „Nije nam jasno da se neki...

Podršku Uljaniku pružila i fažanska Mladost: „Nije nam jasno da se neki na “glave” bacaju ispod bagera“

Nakon Istre 1961 i Valdebeka, podršku nogometnom klubu s Verude poslala je i fažanska Mladost, u priopćenju koje potpisuje predsjednik Mitar Gavočanov.

„Poštovani, vjerujem da će svi sportski klubovi u Istri, a i šire dati podršku za izgradnju nogometnog stadiona za potrebe kluba, a i ne samo njega već za potrebe treniranja velikog broja naše djece.

Nije nam jasno da se neki na “glave” bacaju ispod bagera i koče radove, ima li itko od njih djecu, unuke koji se samo žele igrati pod stručnim nazorom nekog trenera.

Jesu li ti pojedinci ikada nešto dobro napravili za sport pa da s pravom budu protiv bilo kojeg projekta vezanog za sport ili si samo žele preko leđa sportaša prigrabiti pokoji glas za slijedeće izbore.

Zaista osuđujemo sve koji to ne podržavaju, a gradu i nogometnom klubu Uljanik želimo što bržu realizaciju prijeko potrebnog projekta unatoč podmetanjima I kočenju istoga. Klub smo koji već 62 godine igra na starom i trošnom igralištu i strpljivo čekamo da i mi dođemo na red i zasigurno znamo što znači kada nemaš adekvatne uvjete za rad, a imaš mnoštvo talentirane djece”, stoji u fažanskom priopćenju.