Home Pogled s Učke POGLED S UČKE | IstraSport uvodi radno vrijeme, nema više kontakta preko...

POGLED S UČKE | IstraSport uvodi radno vrijeme, nema više kontakta preko mobitela nakon 19 sati

Iako smo s godinama stvorili dojam da nam se svatko može obratiti sa svojim problemom, što nam je i bio cilj te je zbog toga IstraSport i portal i pokret, stiglo je vrijeme kada se to zloupotrebljava pa moramo povući nekakvu „crtu“.

Naime, prije manje od sat vremena odgovorili smo na propušteni poziv, a onda je uslijedilo iznenađenje. Ovog puta ćemo zadržati sve u anonimnosti, ali recimo da nismo bili sigurni je li s druge strane osoba koju smo nazvali ili Mladen Grdović. Nakon malo nesuvislih rečenica, vulgarnosti i uvrede, poklopili smo telefon.

Zbog toga, IstraSport je donio internu odluku kako njegovi novinari i vlasnik neće biti dostupni čitateljstvu nakon 19 sati popodne, bar u zimskim mjesecima. Razumijemo sve okolnosti, hedonizam i Istra idu ruku pod ruku, ali negdje moramo presjeći.

Naravno i dalje ćemo ostati vjerni klubovima, djelatnicima, sportašima i svim ostalim dionicima istarskog sporta, ali ubuduće, do promjene odluke, od 7 sati ujutro do 19 sati. Ostajte nam zdravi, veseli i kulturni.

Previous articleNAJAVA OKRŠAJA PROTIV OSIJEKA: “Moramo podignuti obranu na viši nivo”
Next articleNAJAVA | Marčana i Arne Peruški sutra od 10:30 pred kamerama: “Idemo igrati nogomet, neka pobijedi bolji!”