Home Pogled s Učke POGLED S UČKE | Kad moraliziraju najnemoralniji…

POGLED S UČKE | Kad moraliziraju najnemoralniji…

Naravno da neću pisati imena, naravno da neću pisati klubove. Samo ću Vas zamoliti za jednu stvar. Dobra stvar je što to ne rade mnogi, već pojedinci ili grupe pojedinaca, pa ćete se, Vi prozvani, lako prepoznati.

Nemam problema što se kladite, odnosno imam, ali to ne mogu mijenjati. Kladite se. Protiv svog kluba, protiv svojih suigrača. Pravite budalama ljude koji Vas prate i simpatiziraju. Ali, molim Vas, baren ne pokušavajte svih uvjeriti u suprotno.

Ničega na svijetu u izobilju danas nema kao informacija. One putuje danas ekstremno brzo, a ako u mobitelu imate par tisuća brojeva, ne može Vam promaknuti ništa. Žalosno je da vi to i ne skrivate previše, pa se zna i što ste „spajali“ s čim.

Pišem ovo samo zbog molbe. Radite što god želite, ja Vas ni na koji način ne mogu spriječiti. Ali, barem Vas mogu zamoliti da prestanete u komentarima ispod objava IstraSporta moralizirati i predstavljati sebe kao sportaše. Vi ste to što jeste, ali ne miješajte to sa sportom.

Treću HNL Zapad nazivali ste „cirkus ligom“. I zaista, možda ona i koketira s time ovih dana. Ali, „cirkus“ od nje radite daleko najviše vi.

Previous articleI ŽNL – 19. KOLO | Rabac upisao zlata vrijedne bodove, Valbandon u velikim problemima
Next articlePodjela bodova u Varaždinu