Home Pogled s Učke POGLED S UČKE | Umorni kao Stavros, ali sretni – 11. travnja...

POGLED S UČKE | Umorni kao Stavros, ali sretni – 11. travnja 2021. je dan s najviše čitatelja u povijesti IstraSporta!

Vikend iza nas bio je težak za redakciju IstraSporta, ne zbog broja objavljenih vijesti (24 u dva dana), štoviše, znali smo gotovo biti i na „puta dva“, već zbog svega što se događa iza onog što vide čitatelji našeg portala.

Naravno, to je dio posla kao i svaki drugi, ali ekstremno umara, zbog čega i pjevušimo pjesmu Jasmina Stavrosa. IstraSport u budućnosti neće izgledati i djelovati kao danas, to je sigurno, ali i u ovom trenutku osjećamo zahvalnost za brojke koje ostvarujemo na račun povjerenja naših čitatelja.

Sve ovo pišemo jer je u 14-godišnjoj povijesti IstraSporta, 11. travnja 2021. godine bio datum kad je uvjerljivo najviše posjete bilo na našem portalu. Dalje, tjedan od 04. do 11. travnja najposjećeniji je ikad na portalu, a sveukupno je u tih sedam dana bilo 19 740 različitih posjetitelja koji su portal otvorili više od 128 tisuća puta.

IstraSport je u posljednje četiri godine otvoren više od 9,4 milijuna puta, a prosječno se čitatelj na portalu „zadrži“ dvije minute i 24 sekunde. U tom periodu portal je posjetilo 619 tisuća različitih (!) posjetitelja što je brojka koja u nama izaziva strahopoštovanje prema svima.

Hvala svima – da nema Vas, ovo bi odavno prestalo imati smisla.

Previous articleDvije porečke odbojkašice pozvane u reprezentaciju
Next articleVIDEO | Fažanci su na Žuknici primili eurogol, pogledajte sjajni potez strijelca Lončara!