Home IstraSport POGLED S UČKE | Vi niste normalni. Ovo je zaista – I...

POGLED S UČKE | Vi niste normalni. Ovo je zaista – I portal. I pokret. Hvala od srca – povećavamo nagradu za veljaču!

Jučerašnji dan krenuo je s objavom o eventualnim donacijama IstraSportu. Iskreno, znajući kako smo u prošlosti prolazili s takvim ‘akcijama’, u to smo krenuli bez ‘grama’ očekivanja. Samo da „napipamo“ puls. Danas možemo reći – „puls“ IstraSporta je jači nego ikad.

Neću lagati, jučer kad sam u „ludnici od dana“, pogledao “netbanking”, tijelo je imalo neku čudnu reakciju koju Istrijani znaju nazivat „milina“. Da se razumijemo, ne kupujem BMW, niti je iznos basnoslovan, ali je više od 20 ljudi doniralo svoj novac. Bivši treneri, suigrači, kolege, boćari, rukometaši, baš je bilo super vidjeti kako sve snažnije guramo priču „pokreta“.

Nažalost, jedini način da se „proširimo“ u smislu podizanja kvalitete tekstova je taj da u bliskoj budućnosti angažiramo još neke ljude.

No, bez obzira i ako ne budemo imali dovoljno novaca, snaći ćemo se nekako. Da se razumijemo, nikakav novac neće pomoći za odraditi 18 nogometnih prijateljskih utakmica, uz sve ostale tekstove. Tu “igra” samo gušt i osjećaj zahvalnosti prema tim ljudima.

Ali, nakon jučerašnjeg dana i one pozitivne emocije koju sam dobio, osjećam se nekako dužan, svima. Zbog toga, za veljaču uz unaprijed dogovorenu nagradu jednom od donatora u iznosu od 40 eura u ponudi tvrtke Ghie Sport, dodajemo i drugu nagradu, vrijednu 20 eura u istoj ponudi!

Možemo tu i dodati kako je portal IstraSport u prvih 52 dana godine (do jučer) posjetilo 55.609 različitih (!) posjetitelja, a kako su oni otvorili tekstove 427.338 puta! Povećanje u odnosu na 2022. godinu iznosi pomalo nestvarnih 36.14%!

Uskoro ćemo predstaviti nekakve novosti na stranici, a na ovaj način IstraSport ima budućnost. Osjećaj nije fantastičan zbog tri, pet ili deset eura, na kojima se strašno zahvaljujem, već zbog činjenice da 2021. godine za ovaj portal nikoga nije „svrbilo“. Neću lagati, tada sam, po prvi puta, izgubio nadu.

U posljednjih par mjeseci nada se vratila i budućnost djeluje ljepša nego ikad dosad.

Još jedanput hvala svima, a već u ožujku najavljujemo još malo novosti!

Previous articleDarko Raić Sudar dobio rekordnu podršku klubova, nema protukandidata – Izborna skupština samo je formalnost!
Next articleSRIJEDOM POŠTENO | Matija Magdić: „Unazad nekoliko godina stvorili smo dvadesetak igrača koji su otišli u prvoligaške sredine“