SHARE

Novi “običan dan u uredu” na Prematinki. Društvance iz Banjola i danas je kontrolirani nogomet okončalo novim slavljem, novim trobodom. Premda još uvijek nisu teoretski osigurali naslov prvaka, on im nikako neće pobjeći.

Već u prvome dijelu, u prvih dvadeset minuta momci s Prematinke dokazali su da je njihova kvaliteta odavne prešla ovaj rang, te da je pred njima danas samo odrađivanje posla.

Već u petoj minuti Milivoj Simeunović imao je “najstrožu kaznu” sa dvadeset metara. To su pozicije s kojih ne griješi i Banjole su stigle u rano vodstvo.

Samo pet minuta kasnije Salihović je primio loptu na desetak metara od vratiju Arambašića, oslobodio se svog čuvara i pogodio kut tarskoga gola za 2:0.

Sve je bilo gotovo u 17. minuti kada je Čude proigrao Simeunovića na desetak metara od gola, a ovaj rutinski poentirao za visokih 3:0.

Logično, usporili su ritam domaćini nakon trećega gola no do kraja bilježimo još dva pogotka raspoloženog Simeunovića. Prvi nakon što je Božičević pogodio gredu, a Milivoj pospremio odbijenu loptu, drugi glavom nakon kornera Bagarića.

Istra ne treba žaliti, njene najvažnije utakmice tek dolaze.

BANJOLE – Igralište Prematinka – 1. ŽNL – 21. kolo – SUDAC: Patrik Vitasović (Filipana), POMOĆNICI: Dragan Kukić (Pula) i Silvestar Bezelj (Pula)

BANJOLE – ISTRA TAR 5:0 (3:0)

Žuti kartoni: Ćosić (Banjole)

Strijelci: 1:0 Simeunović 5’, 2:0 Salihović 11’, 3:0 Simeunović 17’, 4:0 Simeunović 50’, 5:0 Simeunović 81’

BANJOLE: Rešidović (46. Dragun), Ćosić (50. Bobić), Hrelja (37. Medvid), Bagarić, Luchesi, Salihović, Simeunović, Toprek, Božičević (60. Jukan), Čude (68. Vugrinec), Rakovac (60. Miller)

Trener: Dragan Tomić

ISTRA TAR: Arambašić, Perišić, Palma, Korlević, Mrkonja, Ciglar (35. Šarčević, 82. Čituljski), Stojić, Ćorić, Legović, Petrešić, Udovičić

Trener: Branko Novak