Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Ponajbolji igrač Novigrada trenira s trećom momčadi države

Ponajbolji igrač Novigrada trenira s trećom momčadi države

SHARE

Istaknuo ga je bivši trener Nino Bule, ali i okom laika bilo je vidljivo protekle jeseni da je ponajbolji igrač Novigrada bio Marin Pilj. Zbog toga nas je iznenadila činjenica da je obrisan u HNS-ovom sustavu kao igrač Novigrada pa smo ga upitali gdje je nova destinacija.

“Poziv Osijeka se ne odbija”, rekao je momak koji je mnogim skautima “zapeo za oči” noseći dres tamošnje akademije Krpan-Babić, a nakon čega se otisnuo u Belišće odakle je došao u Novigrad. Ipak, treba reći da je od 2006. do 2010. bio član Osijeka, s kojim već nekoliko dana trenira.

“Mogu reći da sam zadovoljan periodom u Novigradu što se tiče osobnog napretka i razvoja. Zbog toga, zahvalan sam Novigradu kao klubu”, rekao je omaleni veznjak, a na pitanje o najdražoj utakmici bez dvojbe kaže: “Pa to je ona utakmica protiv Sesveta kada sam u sudačkoj nadoknadi pogodio za prvu drugoligašku pobjedu kluba.”

Pilj je za kraj ostavio lijepe riječi: “Zahvalio bih se trenerima Dinku Jeličiću i Nini Buli koji su uvijek vjerovali u mene i bili mi podrška. Također, zahvalio bih se i svim suigračima jer bez njih ne bih ni ja mogao igrati na tom nivou, ali i zbog toga što su mi uljepšali dane provedene u Novigradu.”