SHARE

Nogometaši Jadrana nikako da uhvate malo sreće. Bilo ni nepošteno reći kako Bjelovar nije zaslužio bod, jer je prezentirao vrlo dobru igru danas u Poreču, imao više loptu u svojim nogama, ali treba reći kako su prigode Jadrana bile kudikamo ozbiljnije.

Porečani su poveli u 36. minuti. Mate Ivetić je s centra krenuo prema lijevoj strani, a onda na 20 metara pronašao Igora Lepinjicu. Ovaj se oslobađa čuvara i bombom pogađa za 1:0. Jadran je u narednih sat vremena stvorio četiri matne situacije.

Ivetić je pogodio i vratnicu, a jednom mu je udarac „očišćen“ s gol crte. U sjajnoj prigodi loše je reagirao Aljohani na samom kraju, a udarac Siljana iz „slobodnjaka“ odsjeo je na „spojnici“. Kad su sve to „preživjeli“, gosti su izjednačili.

Iako su od 82. igrali s igračem manje, sedam minuta kasnije jednu dugu loptu na drugu stranu glavom iskusni Glavina vraća ispred porečkog gola gdje Marić iz blizine zabija za 1:1. Bjelovar je itekako mogao izgubiti današnji susret, ali su i pokazali kako će zasigurno biti u vrhu ligaške ljestvice.


POREČ – Stadion Veli Jože – 2. NL – 2. kolo – SUDAC: Mario Stanić (Dugo Selo), POMOĆNICI: Josip Vitez (Kobilić) i Dario Pranjić (Dugo Selo)

JADRAN POREČ – BJELOVAR -:- (-:-)

Žuti kartoni: Bernobić (Jadran) Crnjac, Šantić (Bjelovar)

Crveni karton: Nikolić 83′ (Bjelovar, dva žuta kartona)

Strijelci: 1:0 Lepinjica 36′, 1:1 Marić 89′

JADRAN POREČ: Pavlić, Al Tharwan, Lepinjica (88. Aljohani), Ivetić, Sumić, Žiković, Siljan, Bernobić D., Radman, Bernobić P., Vlizlo (68. Filipović)

Trener: Dalibor Šuran

BJELOVAR: Iličević, Crnjac (46. Ljevar), Glavina, Pranjić, Šantalab, Šantić (46. Coha), Nikolić, Fernandes (82. Marić), Delibegović (46. Radošević), Kočiš, Serdarušić (63. Nikolić)

Trener: Marin Lalić