Home Odbojka Prva HOL Porečanke nakon poraza u Splitu više nisu superligašice

Porečanke nakon poraza u Splitu više nisu superligašice

Utakmicom 21. kola Superlige odbojkašice Poreča i dvorana Velog Jože oprostili su se od najvišeg ranga Hrvatske odbojke. Gošćama iz Splita trebalo je samo 55 minuta igre kako bi završile jednu tužnu priču i stavile točku na utakmice Superlige u Poreču.

OK Poreč – OK Split 0:3 (13:15; 12:25; 10:25)

Splićanke su maksimalno iskoristile sve slabosti Porečanki koje su ponovile sve slabosti viđene u prijašnjim utakmicama… Letargija, nemotiviranost, igra bez obrane, spor i predvidljiv napad problemi su koje će morati riješiti treneri i uprava kluba ukoliko žele bar malo zadržati renome kluba, ali više ne na nivou Hrvatske, već Istre.

Pred ekipom Poreča predstoji još zadnja utakmica lige gostovanje u Vukovaru, a zatim duga pauza i vrijeme za promišljanje što i kako dalje. Poreč je nastupio u sastavu: Purini Tea, Kalčić Nika, Banko Lea (2 poena), Rajko Dora, Scoria Rebecca, Burilo Leana (3 poena), Momić Erika (3 poena), Poropat Ema (4 poena), Gržetić Vita, Načinović Tea, Plazinić Helena, Curać Doris (1 poen), Katalina Ana (5 poena), Hrvatin Antonija (1 poen). Trener Salapura Dragan.

Previous articleKošarkaši Pule 1981 ispali iz prvoligaškog društva
Next articleAquaestil mirno kroz Istru