Home Odbojka Mlađi uzrasti Porečke odbojkašice poražene od jakog Ankarana

Porečke odbojkašice poražene od jakog Ankarana

Trening utakmica porečkih odbojkašica sa ekipom OK Ankaran iz Slovenije završila je pobjedom gošći rezultatom 1:4 (15:25; 25:17; 18:25; 20:25; 17:25). U prvom redu moramo istaknuti solidnu igru gošći koje su iskusnija i „starija“ ekipa te se natječu u ligi koja je puno jača od naše Superlige.

Ono  što je najvažnije trener Cristian Piazzese mogao je još jednom provjeriti sve svoje snage, a i pružiti priliku oporavljenim igračicama Rudy Renko Ilić i Matei Vekić koje će sigurno biti prava „pojačanja“ za sljedeće prvenstvene utakmice. Ujedno je to bio i pravi test za subotnju utakmicu u Zagrebu protiv ekipe OK Olimpik.

Kadetkinje kluba su odigrale prvenstvenu utakmicu Županijske lige protiv ekipe OK Pula i ubilježile još jedan poraz od 0:3 (16:25; 15:25; 10:25), nažalost protiv dobre ekipe Pule jednostavno nisu imale šanse, osim pokušati osvojiti što više poena u svakom odigranom setu.

Ipak mora se istaknuti da u kategoriji kadetkinja nastupa mlađe kadetska ekipa koja po iskustvu, a ni po fizičkim predispozicijama ne može ravnopravno igrati u kadetskom uzrastu, tako da takmičenje u starijoj kategoriji moraju prihvatiti kao dobru školu koju će sigurno “naplatiti” za godinu dvije kada će biti prave kadetkinje.

Ekipa je nastupila u sastavu: Dora Rajko, Patricija Hajmut, Borštner Lucija, Ema Poropat, Deni Brajković, Antonia Hrvatin, Leana Burilo, Tea Cotić, Tea Purini, Tea Legović. Trener je Miodrag Stojaković.

Previous articleKristijan Andabaka: Split ipak igra na jednoj višoj razini
Next articleJuniorsko prvenstvo Istre ove nedjelje u Kozarima