Home ISTRA Stolni tenis Porečki STK Jadran ostvario odlične rezultate na prvenstvu Istre

Porečki STK Jadran ostvario odlične rezultate na prvenstvu Istre

Proteklog vikenda odigrano je prvenstvo Istarske županije u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, na kojem su igrali igrači i igračice iz: Vrsara, Pule, Brovinja, Pazina, Tara i domaćina turnira STK Jadrana iz Poreča.

U kategoriji klinceza prvo mjesto je osvojila članica Jadrana Ciara Novak. U kategoriji najmlađih kadetkinja sva tri postolja pripala su stolnotenisačicama Jadrana: prva je bila Kiara Bednaić, nakon nje druga Rajna Radošić i treće mjesto su podijelile Ciara Novak i Viktorya Trofimova.

U kategoriji mlađih kadetkinja treće mjesto je osvojila Kiara Bednaić, dok u seniorskoj konkurenciji drugo i treće mjesto osvojile su Ana Lukez i Željka Sloković. Kod dečki medalju brončanog sjaja osvojio je David Rajko u konkurenciji najmlađih kadeta.

U ekipnom djelu u konkurenciji mlađih kadeta treće mjesto za STK Jadran osvojili su slijedeći igrači: Raul Vojnović, David Rajko i Lukas Zakinja.

Ovo je bilo zadnje takmičenje u sezoni 2021/2022 i svi članovi kluba nakon duge sezone idu na zasluženi odmor. Za STK Jadran su još nastupali: Emy Šantekivić, Sara Lozančić, Doris Devčić, Ciara Zakinja i Leon Španić.