Home Nogomet Treća HNL Zapad Portal Labinska Komuna objavio brojke vezane uz zanimljivu opasku trenera Paliske

Portal Labinska Komuna objavio brojke vezane uz zanimljivu opasku trenera Paliske

Roberto Paliska, FOTO: SempreQui Streams

Labinski portal Labinska Komuna donosi tekst vezan uz suđenje labinskom Rudaru. „Za one koji ne znaju, Roberto Paliska, legenda Rijeke i Rudara, u globalu ne komentira suđenje. Radi se o treneru koji se ne ističe u tom smislu niti malo, pa je današnja izjava za riječki portal SportCom pomalo „ubola u oko“, stoji u tekstu Labinske Komune.

„Ušli smo jako dobro, poveli, nakon toga primili smo bezvezni pogodak i tu se nekako okrenulo. Ne želim govoriti o suđenju, ali naš „prijatelj“ se okomio na nas, iznervirao je i nas na klupi i igrače, dobili smo crveni karton. Na kraju smo si sami krivi, čestitam domaćinu, nekako smo utučeni, nismo zaslužili poraz, kao niti u Kraljevici, ali što je tu je, idemo dalje“, rekao je nakon utakmice Roberto Paliska, trener Rudara.

Obzirom na to da postoji COMET sustav, unijeli smo ime suca Rožmana te provjerili „statistiku“. Kažu da je ona kao bikini – puno otkriva, ali skriva ono najvažnije. Međutim, ova zaista puno otkriva.

Tako to valjda izgleda kada “prijatelji” sude Labinjanima…

U protekle dvije taj riječki sudac Labinjanima je arbitrirao u šest prvenstvenih susreta. Sve u gostima, protiv Pomorca 1921, Cresa, Krka, Uljanika, Nehaja i Crikvenice. Pogađate, Rudar u tim susretima nije osvojio nijedan bod uz gol-razliku 4:14.

Previous articleMedulin 1921 preokretom do prvih bodova sezone, Golubić i Laganis junaci domaćina
Next articleUmažanima nova tri boda, Lovran ugostio dvoboj na klanjskoj Grašćini