Home Nogomet Druga ŽNL Istra PORTIERI DRUGA ŽNL – 1. kolo: Kanfanar do boda u sedmoj minuti...

PORTIERI DRUGA ŽNL – 1. kolo: Kanfanar do boda u sedmoj minuti nadoknade, Luka Petković junak Buzeta

U Portieri Drugoj ŽNL dva iznenađenja, barem prema uvodnim očekivanjima. Istra iz Tara bila je barem blagi favorit na svom terenu protiv Buzećana, ali je očito itekako kvalitetni gost slavio s 1:3.

Također, Kanfanarci su na svom travnjaku bili favorit protiv novaka u ligi, momčadi Valbandona ’72, ali je na kraju sudac odsvirao kraj pri rezultatu 3:3 i veoma napete završnice.

„Show“ u Kanfanaru. Poveli su domaći preko Jakova Zgrablića u 16. minuti, nakon čega Valbandonci poravnavaju desetak minuta kasnije golom Omera Kruškića s „bijele točke“.

I onda, u posljednjih 20 minuta – četiri pogotka. Pogodio je Igor Ranosović za 1:2, a onda i Kruškić drugi put za 1:3 u 75. minuti. Sudac Šekuljica produžio je utakmicu sedam minuta, ali vjerojatno ni Kanfanarci nisu vjerovali da mogu do boda. No, u petoj minuti nadoknade zabija Ivan Modrušan, a u sedmoj 19-godišnji Ian Antonić za konačnih 3:3 i remi.

U Taru iznenađenje. David Udovičić doveo je Istru u vodstvo u 22. minuti, a do predaha zbog autogola domaćina ipak semafor pokazuje 1:1. I ovdje je utakmica odlučena u smiraju. U 85. i trećoj minuti nadoknade buzetski „topnik“ Luka Petković dovodi Buzećane do 1:3 i velikog slavlja.