Home Nogomet Druga ŽNL Istra PORTIERI DRUGA ŽNL – 12. kolo | Kaštelirci utišali Pinetu, Momjanci preokrenuli...

PORTIERI DRUGA ŽNL – 12. kolo | Kaštelirci utišali Pinetu, Momjanci preokrenuli protiv Valbandona, probudila se i Vižinada!

Arne Peruški su u jutarnjem terminu bez većih problema savladali Petroviju. Na koncu, 4:0, a strijelci za momčad legende Adriana Bellia bili su Martin Peruško (u prvoj minuti), Tin Pujić, Aldin Osmanović i Josip Peruško.

Veliko iznenađenje dogodilo se danas na višnjanskoj Pineti. Momčad Petra Benčića pobijedila je favorizirane „zelene“ s 1:3, a pobjedu gostima donijeli su dvostruki strijelac Manuel Ferenac i Marko Živković. Za domaće je počasni pogodak postigao Damir Budak.

Novo iznenađenje vidjeli smo i na momjanskom Brecu. Talentirani Noa Rončević doveo je goste u vodstvo, a onda su Anton Juriševič i Rene Francescon Kanduzio poentirali za veliko slavlje Momjana 1947.

Neka se ne ljuti prijatelji u Vižinadi, ali i njihovu pobjedu moramo staviti pod iznenađenja. Naime, nakon niza loših rezultata, Istra iz Tara se sigurno nadala bodovima na Fabriki, međutim, momčad Dalibora Radešića rekla je „no passaran“. Paolo Ritoša je zabio dva „komada“, a Lorenco Ritossa još jednog. Za goste je strijelac bio Luka Salković.