Home Nogomet Druga ŽNL Istra PORTIERI DRUGA ŽNL – 2. kolo: Višnjan 1947 slavio u Svetom Petru...

PORTIERI DRUGA ŽNL – 2. kolo: Višnjan 1947 slavio u Svetom Petru u Šumi, “petarda” Peroja u Vižinadi

Uz dva susreta koja su odigrana petak i subotu, danas je odrađeno preostalih pet. Peroj je uvjerljivo u jutarnjoj matineji slavio kod Vižinade. Nikola Vučetić zabio je u šestoj minuti za 0:1, a onda Karlo Dagostin vraća stvari na početak – 1:1.

No, u nastavku kreću autogolom domaćina pa novim pogotkom Vučetića za 1:3, a onda su u posljednjih 25 minuta Nemanja Ćora i Matija Kraljević dovršili „priču“ za 1:5. Momčad Saše Rudana definitivno igra za gol više.

U Svetom Petru u Šumi vidjeli smo pet golova, pravi derbi. Arian Gašparini i Gianluca Banko doveli su Višnjance do 0:2 u 19. minuti, a onda Loris Franjul početkom nastavka zabija za 1:2.

Uslijedio je gol odluke, onaj Gorana Bratovića u 67. minuti. Na kraju je poraz domaćina ublažio Franjul svojim drugim pogotkom. O ovoj utakmici će biti govora sigurno i u danima ispred nas.

Arne Peruški je još jednom poveo golom Josipa Peruška koji je u fantastičnoj formi, ali je Ivan Marčeta u 53. minuti donio Valbandonu ’72 vrijedan bod iz Krnice. Istra iz Tara pobijedila je pogotkom Edija Salkovića u petoj minuti nadoknade. Prije toga Manuel Ferenac doveo je Kaštelirce u vodstvo, a gol za 1:1 također je za Istru postigao Salković.

PORTIERI DRUGA ŽNL – 2. kolo

Kanfanar – Brtonigla NV 7:0

Momjan 1947 – Valdebek 1:2

Vižinada – Peroj 1:5

Puris – Višnjan 1957 2:3

Istra Tar – Kaštelir Labinci 2:1

Arne Peruški – Valbandon ’72 1:1

Petrovija – Buzet 6:1

Standings provided by Sofascore
Previous articleVINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 2. kolo: Cementu derbi, Plomin i Polet bez pobjednika
Next articleBAĆAC WINERY PRVA ŽNL – 3. kolo: Nakon tri kola devet maksimalnih bodova imaju Istra i Ližnjan!