Home ISTRA Nogomet Posljednja stepenica prije grupne faze natjecanja

Posljednja stepenica prije grupne faze natjecanja

SHARE

Večeras od 21:00 Dinamo ima na rasporedu prvu utakmicu posljednje prepreke pred ulazak u grupnu fazu natjecanja Lige Prvaka. Prije više od mjesec dana započeli su modri ovogodišnji europski put, a sada ih samo jedna stepenica dijeli do onog najbitnijeg sportskog, ali i financijskog cilja.

Sami ulazak u grupnu fazu Lige Prvaka Dinamu donosi nešto malo više od 20 milijuna eura na račun, no tu su i ostali bonusi za svaki osvojeni bod naknadno u grupnom natjecanju. Ne zaboravimo, ulazak Dinama u elitno nogometno natjecanje donosi određene iznose i ostalim hrvatskim nogometnim prvoligašima, pa u ovoj besparici u kojoj se neki od njih i nalaze svaki cent koji uplovi na račun, dobro će im doći.

Modri su danas malo desetkovani. U prvom redu to se odnosi na činjenicu kako danas u Tiraspollu neće nastupiti Rasmus Lauritsen i Arijan Ademi, a nema ni Marka Tolića kao ni Lirima Kastratia koji nije dobio vizu za ulazak u Moldaviju.

Neovisno o toj činjenici Dinamo je favorit. Sheriff nikako nije momčad za omalovažavanj, ali je u ovom trenutku najbolje što se Dinamu moglo dogoditi. Utakmicu možete pratiti na Areni Sport 1 od 21:00, a emisija prije utakmice započinje na istom programu sat vremena ranije.