Home Rukomet Prva HRL Jug POŠTENO, PA ČA BUDE | Buzet ipak bolji u istarskom derbiju

POŠTENO, PA ČA BUDE | Buzet ipak bolji u istarskom derbiju

Teoretičari zavjera u više su navrata ove utakmice imali na „voleju“ floskulu kako će Buzet to „sigurno pustiti“, ali pokazali su svi akteri današnjeg susreta da su pravi sportaši i odigran je odličan istarski derbi Prve HRL Jug koji je na kraju pripao boljoj momčadi, onoj buzetskoj.

Pulska Arena je itekako „pokazala zube“, vodila je i u 18. 5:8, ali i 8:12 u 27. minuti. Lovili su ih Buzećani, ali taman kad su ih stigli, nova pulska serija pa je u 47. Kosanović zabio za 17:20. Činilo se kako će bodovi na jug Istre.

No, Rušnjak, Valković i Bašić pogađa u tri minute za 20:20, a nakon toga Arena više nije mogla pratiti tempo i 90 sekundi prije kraja susreta Flego zabija za 25:21. Na kraju 26:23, zaslužena pobjeda Buzeta.

BUZET – Gradska – Gledatelja: 200 – PRVA HRL JUG – 16. KOLO – SUCI: Vladimir Grubor i Maid Katanić (oba Poreč)

BUZET – ARENA PULA 26:23 (10:12)

BUZET: Draščić, Šegota V., Musizza, Karaula, Jakac 2, Skukan, Nežić 2, Valković 7, Flego 1, Šegota I. 3, Črnac, Rušnjak 8, Bašić 3, Dobša, Tušhev

Sedmerci: 2/5, Isključenja: 6 minuta

Trener: Ranko Silić

ARENA PULA: Krajcar J., Ćurić, Srdarević, Grbac S., Mikuličić 2, Kosanović 4, Moslavac K., Gračić, Badurina, Simetić 4, Hichri, Jaman 2, Krajcar D. 2, Grbac P. 9

Sedmerci: 3/4, Isključenja: 4 minuta

Trener: Velimir Tomašev


PRVA HRL JUG – NAKON NEKOMPLETNOG 16. KOLA

Previous articleUmag rutinski do troboda protiv momčadi s Mestalle
Next articleKošarkaši Stoje “nestali” u drugoj četvrtini pa na kraju poraženi