Home Nogomet Prva ŽNL Istra Potpićanci krenuli s pripremama, Čaloviću stigla tri nova igrača

Potpićanci krenuli s pripremama, Čaloviću stigla tri nova igrača

Protekle sezone NK Potpićan Učka ’72 je nakon dugo vremena imala u potpunosti mirnu sezonu gdje su vrlo rano osigurali ostanak u Prvoj ŽNL. Mirno su se odradile i promjene u klubu – novi predsjednik Elvis Rančić je održao kratki govor prije nego su prošlog tjedna s treninzima krenuli puleni novog trenera Robija Čalovića.

U Dumbrovu se vratio 19-godišnji Jan Čule koji je u prošloj sezoni za juniore Pazinke odigrao značajnu ulogu pritom postigavši sedam pogodaka. Povratnik u potpićanski kadar je i Manuel Smilović koji je protekle sezone bio jedna od svjetlijih točaka plominskog županijskog ligaša.

Pojačanje bi mogao biti i Mihael Rilak, 21-godišnji ljevak koji dolazi iz redova Purisa, a kompletan omladinski pogon prošao je u pazinskom nogometnom ponosu. Iz Dumbrove je otišao samo Noah Funčić koji se nalazi na pripremama baš u Pazinki, a sudeći prema prvim dojmovima, tamo bi se mogao i zadržati. Seniorima su priključeni i juniori – Kevin Šegon i Antonio Pejić.

Dogovorene su i pripremne utakmice. Kanfanar u Potpićan stiže 6. kolovoza, tri dana kasnije gostuju u Pazinu, a 13. kolovoza u Nedešćini. Šest dana kasnije, 19. kolovoza u prvom kolu kupa na Dumbrovu stiže Valdebek. Prvenstvo počinje prvi vikend u rujnu, a donosi im tešku utakmicu protiv ambiciozne Dajle.

Previous articleSuperSport HNL | Splićani do vrijedne i zaslužene pobjede, Dinamo se poigrao na Drosini
Next articleOvog četvrtka Artem Patronus i Kašćerga otvaraju jubilarni deseti humanitarni memorijalni turnir „Igor Iggy Stranić“