Home Nogomet Prva ŽNL Istra Potpićanci poveli nakon čega je uslijedio veliki preokret domaće momčadi s Kunfina

Potpićanci poveli nakon čega je uslijedio veliki preokret domaće momčadi s Kunfina

SHARE

Potpićanci su na Kunfin došli s novim trenerom Robertom Fableom, ali to nije promijenilo previše stanje na terenu. S druge strane, Mladost iz Rovinjskog Sela će definitivno ove sezone mirno ploviti Prvom ŽNL.

Gosti su stali u blok i čekali svoju prigodu iz kontri. Ipak, u vodstvo su došli nakon prekida, kad je najprisebniji bio Matteo Celić za 0:1. Još ljepši pogodak, pravi eurogol, je postigao Leo Miculinić kad je sjajnim udarcem iz „slobodnjaka“ u 17. minuti poentirao za 1:1.

Pet minuta kasnije 17-godišnji Filip Tiani odlično reagira na centaršut Ivanovića i rezultat je 2:1. Potpićanci su opasni iz kontri i u drugom dijelu pa Patrik Butući zaustavlja jedan njihov napad kao posljednji igrač obrane pa Seljani ostaju s deset igrača u polju.

Prije i poslije tog isključenja, Mladost iz Rovinjskog Sela povukla je dvije kontre, točnije Perković i Mehmedagić, a oba su igrača uposlila Laurenta Kastratija koji je dvaput bio precizan za konačnih 4:1.

ROVINJSKO SELO – Igralište Kunfin – 1. ŽNL – 5. kolo SUDAC: Josip Budimir (Marušići) POMOĆNICI: Željko Bunčić i Perica Nikolić (oba Poreč)

MLADOST – POTPIĆAN UČKA 72′ 4:1 (2:1)

Žuti kartoni: Ivetić (Mladost RS), Amidžić, Licul, Burul, Celić, Pincin (Potpićan Učka 72′)

Strijelci: 0:1 Celić 13′, 1:1 Miculinić 17′, 2:1 Tiani 22′, 3:1 Kastrati 67′, 4:1 Kastrati 75′

MLADOST: Moscatello, Perković, Ivanović (81. Butući F.), Mehmedagić (75. Balentović), Šturman, Totić (53. Hunjet), Cvolić, Butući P., Ivetić, Tiani (53. Kastrati), Miculinić (81. Zonta)

Trener: Agron Barlecaj

POTPIĆAN UČKA 72′: Begić (46. Aničić), Braušić (80. Ružić), Licul, Putinja (75. Čule), Burul, Celić, Amidžić (80. Paliska A.), Piletić, Pincin (80. Pamić R.), Juran, Gržanić (80. Drndić P.)

Trener: Robert Fable