Home Nogomet Kup Istre Potpićanci se propisno napromašivali, a Aničić ih odveo u drugo kolo

Potpićanci se propisno napromašivali, a Aničić ih odveo u drugo kolo

SHARE

Igrom i prilikama Potpićanci su danas fenomenalno ušli u susret. Pincin i Amidžić našli su se u stopostotnim prigodama, no obojica su promašili zicere koje je lakše bilo pogoditi nego promašiti.

Dekoncentracija ih je nakon toga kaznila, jer je Grgić poentirao za vodstvo gostiju od 0:1. Nedugo nakon vodstva gostiju Braušić iz prekida pogađa gredu, a sa vodstvom gostiju otišlo se i na odmor.

U nastavku, u prve dvije minute, Amidžić se ponovno našao u dvije prigode no oba puta je bio neprecizan, a u 47. minuti nakon asistencije Fejzića namjestio je nišanske sprave i izjednačio na 1:1.

Pogodio je Fejzić i vratnicu, no put lopte ka mreži danas je Potpićancima bilo teško pronaći. Ono najvrijednije što su danas u Potpićnu dobili je činjenica da su danas debitirala dva juniora, Čule i Horvat. No, nonšalantnost koju su danas pokazali koštala ih je uvjerljivijeg rezultata kojega su prema prigodama zaslužili.

Kroz jedanaesterce Amidžić, Pincin i Čule bili su precizni a Aničić je dva jedanaesterca odbranio i odveo svoju momčad u sljedeće kolo.

POTPIĆAN – Igralište Galižana – KUP NSŽI – 1. kolo. – SUDAC: Mateo Čalić (Marčana), Pomoćnici: Darko Gubeljić (Labin), Alen Bečirović (Labin)

POTPIĆAN UČKA 72′ – ŠTINJAN 1:1 (0:1) – nakon jedanaesteraca 4:1

Žuti kartoni: Omrčen, Juričić (Štinjan)

Strijelci: 0:1 Grgić 14′, 1:1 Amidžić 47′

POTPIĆAN UČKA 72′: Begić, (od 46. Aničić), Licul, Putinja, (od 63. Čule), Burul, Braušić, Fejzić, (od 78. Horvat), Amidžić, Nurkić, (od 32. Paliska), Pincin, Juran, Lazarić

Trener: Goran Terković

ŠTINJAN: Rusev, Knežević, Mujanović, Racan, Ljubica, Grgić, Mašeni, Žižak, Fiorido, Omrčen, Nimac

Trener: Predrag Ivanović