SHARE

Stigli su danas Potpićanci na Fortin u nakani da uzmu čitav plijen. Protiv Istre Pula koja nije u nekoj izrazitoj formi, a pritom i oslabljena na današnjem susretu, činilo se to kao prigoda za gostujuću momčad da pokuša stići do punog plijena.

I izgledalo je da bi do toga mogli nakon što je Pinicin iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara svladao Čaju. U posljednjoj minuti prvoga dijela gosti su odlučili smiriti loptu i kratkim dodavanjim dočekati kraj poluvremena, no Piletić je dodao kratku loptu za Aničića, a to je vrebao Vijatović i poentirao za 1:1 prije odlaska na odmor.

Imali su u nastavku gosti još poneku prigodu, a najidealnija je bila ona Čuletova, no Čajo je opasnost otklonio. I kada se očekivalo da će ipak, hajde, do boda i jedni i drugi, Divković je iznenadio goste i tri minute prije kraja poentirao za slavlje zeleno-žutih, a tugu Potpićna.


ŠTINJAN – Igralište Fortin – 1. ŽNL – 23. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Dorijano Marić (Rovinj) i Evelino Marić (Kanfanar)

ISTRA PULA – POTPIĆAN UČKA ’72 2:1 (1:1)

Žuti kartoni: Šabić, Žufić,. Kinkela (Istra Pula), Celić, Gržanić (Potpićan Učka ’72)

Strijelci: 0:1 Pincin 37′, 1:1 Vijatović 45′, 2:1 Divković 87′

ISTRA PULA: Čajo, Džanić (64. Tanković), Avdić, Žilo, Kovačić, Divković, Milotić, Šabić (76. Žufić), Vijatović, Kinkela, Rakazović

Trener: nema prijave

POTPIĆAN UČKA ’72: Aničić, Putinja, Piletić, Burul, Juran (76. Paliska), Čule (55. Pamić), Braušić, Gržanić (35. Piletić), Fornažar, Celić, Pincin

Trener: Robert Fable