Home Nogomet Prva ŽNL Istra Potpićanci u Taru do prvoga boda

Potpićanci u Taru do prvoga boda

SHARE

Svo vrijeme je jedina misao i jedino pitanje koje nas je mučilo bilo, kada će momci iz Potpićna Učke 72’ pokazati konačno svu raskoš svojega talenta, koja će se očitovati u osvojenim bodovima. I eto, dočekali smo i taj dan.

Nije počelo onako kako su se nadali Potpićanci jer je već nakon sedam minuta Šarčević doveo Istru u vodstvo. Nastavio je domaćin u pravom stilu, no pokušaj Petrešića nakon kornera kao i udarci Ciglara i Udovičića završili su pokraj gola.

Uslijedile su prigode Potpićna kada najprije  Juran pogađa vratnicu, a nakon toga toga Amidžić dolazi sam pred Arambašića, no biva neprecizan.

Ali bila je to naznaka da će se nešto promijeniti. I je. Nakon pola sata igre Celić se najbolje snašao i petom pogodio za izjednačenje.

Povukli su se gosti u nastavku, prepustili domaćoj momčadi posjed lopte i čekali svoj potencijalni kontranapad da ugroze domaću, danas vrlo dobru momčad.

No, rezultat se do kraja nije mijenjao iako je mladi Antonio Paliska imao lijepu prigodu u samoj završnici susreta. Bez obzira na to, gosti mogu biti zadovoljni prvim ovojesenskim osvojenim bodom.

TAR – Igralište NK Istre – 1. ŽNL – 11. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Dorijano Marić (Rovinj) i Evelino Marić (Kanfanar)

ISTRA TAR – POTPIĆAN UČKA 72’ 1:1 (1:1)

Žuti kartoni: Ćorić, Udovičić, Salković Petrešić, Jurić (Istra Tar), Juran (Potpićan Učka 72’)

Strijelci: 1:0 Šarčević 8’,  1:1 Celić 27’

ISTRA TAR: Arambašić, Perišić (90. Rioža), Šarčević, Salković, Ciglar, Stojnić, Legović, Jandrić (46. Mrkonja), Ćorić, Petrešić, Udovičić (83. Mušković)

Trener: Branko Novak

POTPIĆAN UČKA 72’: Aničić, Filipas, Putinja, Burul, Braušić, Celić (90. Horvat), Amidžić (78. Čule), Pamić, Lazarić (83. Paliska), Pincin, Juran

Trener: Robert Fable