Home Košarka A1 liga košarkašica POTPISAN UGOVOR | Prvoligaške košarkašice iz Pule u novoj sezoni igraju za...

POTPISAN UGOVOR | Prvoligaške košarkašice iz Pule u novoj sezoni igraju za ŽKK Brionka Pula!

U prostorijama poduzeća Brionka d.d. potpisan je ugovor o generalnom sponzorstvu poduzeća Brionka d.d. i Ženskog košarkaškog kluba Pula. Svoje potpise na ugovor su stavili Prokurist Brionke d.d. gosp. Dalibor Brnos i predsjednik ŽKK Pula Ivica Bolković.

Ugovor je potpisan za sezonu 2019/2020, s otvorenom opcijom za produljenje i za sezonu 2020/2021. U sezoni 2019/2020 klub će se natjecati u svim uzrastima pod imenom Ženski košarkaški klub BRIONKA PULA.

Povodom potpisivanja ugovora gosp. Dalibor Brnos je izjavio: „Brionka d.d. kao vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda sa sjedištem u Puli i tradicijom dugom više od 75 godina nastoji u svom poslovanju biti društveno odgovorna. Kao lokalni proizvođač želimo živjeti u sinergiji s lokalnom zajednicom i zbog toga svake godine, u skaldu s mogućnostima, dio prihoda izdvajamo za sponzorstva na raznim manifestacijama kako sportskog tako i kulturnog te humanitarnog karaktera.  Nabrojat ću samo neke: Brionka je sponzor pulskog nogometnog prvoligaša NK Istra 1961, popularne utrke Pulska Xica, Pula Film Festivala, dječjeg karnevala u Puli, na Danima mladog maslinovog ulja u Vodnjanu osim sponzorstva svim izlagačima svaki dan dijelimo samo za njih razvijenu specijalnu vrstu kruha i peciva za degustaciju maslinovog  ulja…“, rekao je Brnos pa nastavio:

„Što se tiče ŽKK Brionka Pula, to je prvi put da je Brionka  napravila iskorak odnosno odlučila biti generalni sponzor. Prepoznali smo u tom klubu dugogodišnju tradiciju i kvalitetu, kao što Brionka njeguje tradiciju i kvalitetu. To je klub koji dugi niz godina igra na najvišoj razini, u A 1 ligi gdje nije samo slučajni prolaznik, kao što i Brionka, u poslovnom smislu, dugi niz godina igra A 1 ligu. Radi se o ekipi koja voli sport, koja voli košarku, talentirani su, skromni, i upravo u tome je njihova veličina. Drago nam je što pomažemo ženski sport koji je inače deficitaran odnosno manje atraktivan od muškog, a posebno nas veseli što na ovaj način indirektno pomažemo i u sportskom razvoju novih naraštaja djevojčica. Zahvaljujem se predsjedniku kluba Ivici Bolkoviću što nas je pozvao da budemo generalni sponzor i želim im puno uspjeha u narednim natjecanjima.“

Svoju izjavu dao je i predsjednik ŽKK Brionka Pula, gosp. Ivica Bolković: „Nakon 21 godine postojanja kluba, s zadovoljstvom i ponosom mogu reći da smo napokon uspjeli realizirati želju da jedno kvalitetno i renomirano pulsko poduzeće postane generalni sponzor ŽKK Pula. Ovo je prilično značajno za nas da kao mali klub dobijemo ovakvu podršku i vjetar u leđa u našim daljnjim pothvatima. Zahvaljujemo se gosp. Aniću i gosp. Brnosu na razumijevanju i odluci da Brionka d.d.  postane generalni sponzor kluba. Potrudit ćemo se da kroz rezultate u nadolazećoj sezoni opravdamo ukazano povjerenje poduzeća Brionka.“

Previous articleNAJAVA – IV NL NS RIJEKA – 3. KOLO | Pekica: Idemo po prve bodove
Next articleNAJAVA – III ŽNL JUG – 1. KOLO | Susjedski derbi otvara sezonu, nekolicina napada vrh