Home Nogomet Četvrta HNL Zapad POTVRDA TEKTONSKIH PROMJENA: Pero Plavšić odlazi iz velovršanskog kluba koji će prijaviti...

POTVRDA TEKTONSKIH PROMJENA: Pero Plavšić odlazi iz velovršanskog kluba koji će prijaviti niži rang – Prvu ŽNL!

Kada smo objavili „inventuru“ vezanu uz NK Veli Vrh počeli su stizati komentari kako će Pero Plavšić, ‘alfa i omega’ tog kluba podnijeti ostavku, odnosno maknuti se iz nogometa. Izgleda da „prijetnje“ koje je odavao prije mjesec dana nisu bile ‘pucanj u prazno’.

Naime, kako sam kaže, razočaran ne ulaskom u viši rang nakon obećanja kako će se liga proširiti na 16 kluba, odlučio se povući. Istaknuo je kako je ponosan na posljednjih pet godina vođenja kluba gdje je dokazao kako se kvalitetnim radom svake godine može dizati letvica.

Sjetiti će se mnogi, NK Veli Vrh je bio u donjoj polovici Prve ŽNL pri dolasku Plavšića te će prema prvim informacijama tu ligu i sada prijaviti. To u globalu znači kako bi se Velovršani mogli „zamijeniti“ s Umažanima koji će tako ipak igrati viši rang.

Plavšić se na kraju zahvalio i IstraSportu na objektivnom izvještavanju, iako smo ga sigurno i mi znali nekad naljutiti. Gospodski od strane Plavšića, koji će sigurno nedostajati klubu s Tivolija, a čini se kako tamo slijedi svojevrsni remont.