Home Nogomet Istra 1961 POTVRĐENO | Mionić na San Siru, Nikl na Poljudu

POTVRĐENO | Mionić na San Siru, Nikl na Poljudu

Pisali smo već o odlascima mladih nogometaša iz Istre 1961, a danas je stigla potvrda i onog najvećeg, Antonija Mionića koji je postao članom velikog AC Milana. On se danas javio iz grada mode i nogometa:

“Ovdje sam već tjedan dana, ali ovdje vrijede neka druga pravila, smijem vam reći samo da ovdje definitivno ostajem. Uvjeti su jako dobri, ali mi je bilo jako teško napustiti rodni grad za koji sam jako vezan, kao i klub”, rekao je Mionić.

Osim njega, definitivno je otišao i Mateo Nikl koji karijeru nastavlja u splitskom Hajduku: “Prvo se želim zahvaliti svim trenerima i igračima u oba moja dosadašnja kluba, Veli Vrh i Istra 1961, koji su doprinijeli mom razvoju. Do transfera u Hajduk stiglo je zbog moje želje za napretkom.”

“Prve dane u Splitu savladavam jako dobro, sretan sam što sam u tako velikom klubu, a i dobro sam prihvaćen od strane trenera, igrača i svih djelatnika kluba. Nešto se brzo prilagođavam obzirom da veliki broj igrača poznajem iz reprezentacije kao i iz međusobnih susreta kojih je bilo mnogo u proteklih par godina.“

Nadamo se da će mladi nogometaši ostvariti karijere kakve si priželjkuju. Jedno je sigurno – na dobrom su putu!