Home Nogomet Novigrad Poznat novi trener Novigrada, momčad preuzima u srijedu

Poznat novi trener Novigrada, momčad preuzima u srijedu

Ivan Matić, trener Novigrada

Na stadionu Laco u Novigradu danas su pripreme započeli tamošnji nogometaši trećeligaša. Trening je vodio Pazinjan Paolo Jurčić, koji će do srijede raditi isto, a on će i u novoj sezoni ostati pomoćni trener seniorske momčadi.

Niti ostatak stručnog stožera se ne mijenja, Elvis Peršić ostaje zadužen za kondicijski dio dok su Aleksi Cotiću već godinama povjereni vratari. Ime novog glavnog trenera od danas je poznato, a radi se o Ivanu Matiću, nekadašnjem treneru prvoligaških Rudeša i Splita.

„Istina je, dolazim sutra preuzeti momčad i već bi tada trebali obznaniti nekoliko novih igrača. Imamo vremena, vjerujem da ćemo uz kvalitetan rad i snažan angažman biti pravi. U Novigrad me dovela sportska ambicija i to što sam u čelnicima kluba prepoznao isto“, rekao je jutros Matić.

Zasad još nema popisa novopridošlih igrača, ali ako se ostvari i polovica pregovora koje trenutno vode Novigrađani, momčad sa sjeverozapada Istre ponovno bi morala biti u gornjem dijelu Treće HNL Zapad, ako ne i pretendent na Drugu HNL.

Previous articlePRVA HNL – 1. KOLO | Uvodno kolo pokazalo ono što je bilo jasno i prije prvog zvižduka
Next articleObjavljeni sastavi komisija NSŽI – sva je sreća da su ‘pro forma’