Home Nogomet Prva ŽNL Istra Pred rabačkim “galebovima” mirno je proljeće

Pred rabačkim “galebovima” mirno je proljeće

SHARE

Sljedećeg će petka trener Rapca, Vedran Kovačević, obaviti prvu prozivku na rabačkoj Mestalli. Nakon prošle godine u kojoj su, pa gotovo do samoga kraja prvenstvenog natjecanja momci iz Rapca strepili za ostankom, ove godine imaju pak mirnu i komotnu situaciju.

Šesnaest osvojenih bodova, što je šesnaest bodova više od fenjeraša iz Muntića daje im dovoljnu mir i sigurnost, pa ćemo zaisgurno među redovima rabačkih “galebova” na proljeće vidjeti i podosta mladih igrača koji iščekuju svoju prigodu, što će samo po sebi biti nastavak rada kojega rabački stručnjak upražnjava godinama.

Nekih velikih odlazaka ili dolazaka za sada na Mestalli nema. Znamo još od ranije da se Mladen Božičević priključuje društvu na Zelenicama, no nova je vijest da je Sandi Belo uskladio poslovne i studentske obaveze sa sportskim, te će se od sljedećeg petka i on staviti na raspolaganje momčadi.

Za sada su dogovorene tri pripremne utakmice, one protiv Cementa, Iskre i Žminja, a prva službena utakmica Rapca ovoga proljeća je kup susret protiv Potpićna Učke 72 koji je na rasporedu 27. veljače.