Home Nogomet Druga NL Predsjednik Jadrana Edi Ribarić: “Naš trener ima punu podršku!”

Predsjednik Jadrana Edi Ribarić: “Naš trener ima punu podršku!”

Predsjednik Jadrana Edo Ribarić (FOTO: Facebook)

Nakon što su se u Trećoj NL Zapad dogodile dvije trenerske promjene, sve su glasnije priče u kuloarima bile kako će se ona dogoditi i u ligi više, u Poreču, pogotovo jer je na utakmici dva Jadrana u subotu viđeno više trenera nego u prošloj godini kombinirano.

Kako je tema dosta osjetljiva, a situacija Porečana neugodna, na „šegavo“ smo pokušali doznati odgovor od predsjednika porečkog Jadrana, Edija Ribarića, koji nas je brzo „poklopio“, odmah u startu:

„Da budemo jasni, Dalibor Šuran ima punu podršku uprave kluba te ostaje trener naših seniora. Gledao sam utakmicu u subotu i nakon izvrsno odigranog prvog poluvremena nije mi se nikako svidjela reakcija igrača nakon prvog primljenog gola, zato im svakako poručujemo da se karakter pokazuje kad je najteže jer je jako lako biti “frajer” kad sve ide kako treba. Neovisno o tome i dalje vjerujemo u njih te se nadam da će si i oni početi više vjerovati jer je potrebno vrlo malo da se situacija preokrene“, rekao je Ribarić pa dodao:

„Klupa Jadrana je primamljiva, ne čudi me interes, ali svi znamo što je Šuran u Poreču te smatramo da dobro radi svoj posao. Šuki i dečki, samo hrabro“, zaključio je predsjednik Jadrana Ribarić.

Previous articleManifestacija “Od Punte do Punte, morem i kopnom” oduševila Rovinj u proslavi Dana Grada
Next articleDONACIJE – RUJAN | Nakon vikenda s 37 autorskih vijesti, podrška bi nam super došla!