SHARE

Uoči kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u futsalu između Izraela i Hrvatske, u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Tel Avivu upriličen je prijem za delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegaciju krovne organizacije hrvatskog nogometa predstavljali su član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar, koordinator futsalskih reprezentacija Boris Durlen, menadžer za organizaciju utakmica mlađih uzrasta, ženskih reprezentacija i futsalskih reprezentacija Hrvoje Hrkač te stručna suradnica u odjelu reprezentacija, razvoja i natjecanja Antonija Burazer.

U ime Veleposlanstva Republike Hrvatske u Izraelu svoje sunarodnjake primile su mr. sc. Vesna Mrđen Korać, izvanredna i opunomoćena veleposlanica, odnosno Ida Gamulin, prva tajnica i konzul, koje će prisustvovati utakmici u društvu ostalih zaposlenika Veleposlanstva.

Podsjetimo, predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar je u Izraelu dobro poznato lice. Od 1999. do 2003. godine igrao je u tri tamošnja kluba, a u njihovoj prvoj i najjačoj ligi ima čak 85 prvenstvenih nastupa.